Selamlar, evet yanlış duymadınız :)
geçen salı günü arka dişimin arasına dolgu yaptırmaya gittim ve o gün ağrıdan hiç uyuyamadım. diş etimde inanılmaz hassasiyet vardı. dişimin arasında dilime takılan bir şey mevcuttu ama dolgu kaynaklı sandım. cumartesi doktora gittim yüksekliği ayarlayamamışız deyip biraz daha yonttu, hatta bir ara diş etime değdi ve acıdan zıpladım. acımasına şaşırdı ama üzerine düşmedi.
Az önce yemek yerken malum dilime takılan yerden daha fazla acı hissettim ve baktığımda öncekinden büyüktü, tırnağımla zarzor kanatarak çıkardım ve kürdan ucu gibi 0,5 cm civarı bir tahta parçası çıktı. ben asla kürdan kullanmam ve dolgudan sonra hissetmeye başladım o parçayı zaten. Sizce bu durumda ne yapmam gerekli?
Ayrıca dişçilerin özellikle dolgu işlemi sırasında kullandığı bu tarz tahta çubuk tarzı bir şey var mıdır?

 

Evet 1 haftadır ağrısını çektiğim oymuş zaten, çıkarınca kendime geldim. ama elinde hiç tahta bir şey görmedim. bir yerde yanılıyor olabilir miyim diyorum kendi kendime ama başka bir ihtimal de yok.

six packsiz

hiç bilen eden yok mudur?

six packsiz

ihtimaller:

1- disin bir parcasidir, kirilmistir, sen kurdan ucu sanmis olabilirsin
2- cok onceden yedigin bir seyin icinde disinin arasina kacmistir ama bir sekilde uygun bir pozisyon bulmustur ve seni rahatsiz etmemistir. doktor da disle oynayinca pozisyonu bozulup seni rahatsiz etmis olabilir

3- diger yaklasimlari ben de merak ettim simdi

exlibris

@exlibris açıkçası ben de diş parçası olabilir sandım ama ısırdım inceledim baya tahta :d
doktorun dolgu yaparkan dişin arasına sıkıştırma ihtimalı hiç mi yok :d

six packsiz

az önce öğrendiğime göre dişçinin dişimin arasında unuttuğu şey şuymuş;
www.google.com

six packsiz
1

mobil görünümden çık