Bankada 2 milyon paranız var diyelim. banka 8.5 faiz veriyor aylık enflasyon %12 yani eksi faiz. Bu parayı nasıl değerlendirirsiniz ?




 

Dovizle koruyabilirsin.

E.R.W.

Al benim parami işlet senden faiziyle alayım diyerek bir kuyumcuya verebilirsin. Kuyumcu parayı alıp kacmazsa degerini korumuş olursun.

pass

TL hariç akla gelebilecek her şey iş görür. nohut dahil.

celeron 300a

Az riskliden çok riskliye doğru yatırım araçları sepeti yapılır. %30 döviz altın %30 az riskli yatırım fonları - %35 riskli hisse senedi fonları gibi. İnternet bankacılığının yatırım bölümünde her bankanın kendi yatırım fonları ve geçmiş performansları vardır. Bazıları 3 ayda çok az getirmişken 1 yılda çok iyi oran verenleri vardır. Nakitii ne kadar elinde tutmak istiyorsan ona göre karar verebilirsin

okumakserbestbegenmeksart

yatırım fonları en mantıklı yatırım araçları. bir hafta çalışın ne ne değilmiş öğrenin sonra yatırım yapmaya başlayın. youtubeda para kazanma sanatı var mesela fonları açıklayan, ben ondan baya faydalandım.

carabelli

Paranın değeri ancak altın ile korunur. Döviz, faiz veya fon ile paranın değeri korunmaz.

acebi

bunu yapmak için insanlar kafa patlatıyor bkn portföy yönetimi, şansa yapmıyorsunuz öyle kolay bir şey değiş.

genellikle riski düşürmek için yatırımı çeşitlendirmek tavsiye edilir. eurobond, altın, mevduat, fon, borsa, bes hatta konut gibi.

nuisance
1

mobil görünümden çık