merhabaaa,
turkcell superbox paketimin 1 senelik taahhütnamesi haftaya bitiyor. müşteri hizmetlerini arıyorum, şubeye gidip iptal talebi oluşturun diyor. bugün uğradım biz ilgilenmiyoruz sadece başvuru alıyoruz dediler. iptal adımlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi?



 

1 hafta önce iptal ettim elimde modemle o tim'den diğerine gönderildim en sonunda bir insana denk geldim abi boşuna dolaşma hiç bir tim iptal işlemi yapmak istemez ama aslında hepsinin iptal etme yetkisi var ben yardımcı olayım dedi çocuk sağolsun hattın iptal talebini aldı çocuk seni arayacaklar ikna etmeye çalışacaklar bir hafta içinde sonra hattın iptal olacak ardından da telefonuna bir sms gelecek o mesajdan sonra hemen modemi Turkcell Superonline ofisi var falanca yerde oraya elden teslim et ya da kargoyla gönder ama kargoyu önermem dedi.

Aynen çocuğun dediği gibi oldu önce telefonla aradılar ikna etmeye çalıştılar 90 TL'ye sözleşme ile verdikleri paketi 150 TL'te tekrar kakalamaya çalıştılar (orada ne içiyorlarsa 10Mbit bağlantılı bir aleti 150 TL'ye kakalama fantezisi içine giriyorlar) kabul etmedim tabi. bir kaç gün sonra SMS geldi hattınız iptal olmuştur modeminizi en kısa sürede teslim edin diye, hemen gidip ildeki Turkcell Superonline ofisine elden teslim ettim bir form verdiler kurtuldum.

Eğer teslim etmezseniz 1000 TL'ye yakın ceza yiyorsunuz. O modemin ederi 200 TL bile değilken.

solo
1

mobil görünümden çık