sevgili anacağıma trifokal lens önerdiler ama para tuzağı mı yoksa gerçekten faydalı bir şey mi bilemedim. özelden anacığımın testlerini de gönderebilirim.




 

valla dostum o sektör biraz leş. para tuzağı olma ihtimali yüksek. şu da var zaten bu günlük lensle aynı işi görüyor sadece enfeksiyon riskini azaltıyor ve yaşam konforunu aşırı derecede arttırıyor tabi lens takıp çıkarmakla uğraşmadığın için. ama anneniz gözlükle rahatsa zaten maliyetli bir operasyon olduğu için (4 sene önce 25bin liraydı) şu anlık gerek yoktur bence. önerinin nedeni eğer görme bozukluğu ise tabi, burası önemli. başka bir problem varsa ve ona çözüm olan bir yöntem olduğu için önerdilerse o kısmını bilemem.

sana dünya göz etilerde efekan coşkunseveni öneririm. zamanında aynı durumda bana bu ameliyatı önermişti ancak yaşımın genç olması ve normal lens ile rahat yaşamam sebebiyle "bence şu an gerek yok gözlerin çok uygun olmasına rağmen, istersen ilerde yaparız" diyerek endüstriyel bir kasap olmadığını göstermişti. alanında da türkiyede en iyilerindendir zaten biraz araştırdıysanız denk gelmişsinizdir.

biseysorucam

@biseysorucam çok teşekkürler ben de para tuzağı olmasından korktuğum için araştırmaya devam ediyorum ama bir de dünyagözde dediğiniz doktora göstermek en iyisi sanırım

karsiyakaliyiz
1

mobil görünümden çık