2012 model 80 bin de lpg & benzinli 1.4 fiat puntoyu 60 bine sayıp
2019 model tuscon 1.6 o da lpg &benzinli araçla takas edeceğiz. Sahibindene baktım tusconun muaddileri için 220-230 bin istiyorlar. Ben puntoyu vericem artı 100 bin vericem arkadaşa bi de 55 binlik kredisi var onu kapatıcam. Karlı mı zararlı mı olur benim için tam bilemedim. Var mı bu konuda bilgili yorumu olan arkadaşlar ?
edit: sorum daha çok bu takas benim için zarar mı yoksa kar yazar mı ? Mesela ileride tusconu elimden çıkarmak istediğimde satılır mı ? Tucson 215e gelecek bana fiyat olarak


 

Krediyi kapatma sakın. (kredisini ya da borcunu kapattırıp satıştan vazgeçenlerin olduğu olaylara şahidim)

Kendisi para bulsun kapatsın, sen tek parça olarak yolla paranı.

Takas olacağı için de zaten sen paranı riske atan tarafsın ilk başta o arabasının satışını sana versin sonra havale yap geri kalanı.

Araç üstünde rehin varsa ona göre bir sözleşme yapın, bankadan yapılabilecek ikinci dereceden rehin gibi bir şey varsa onu yaptırt gerekirse.

yukselen gunes evi

seems like dolandırıcılık to me :)

ayin yazari

punto'nun donanımı ne, kaza durumu ne? 60 çok az. 2011 punto var bende takip ediyorum. ciddi kazası yoksa ve donanımı da en baz paket değilse 70 civarına gider.

signore

Sakat işler. Puntoyu 65 70 civarında satabilirsin rahatlıkla. 155 verdikten sonra 70 e de arabanı satsan 225k eder, gider o paraya da istediğin tucson u alırsın.

Arthur Dayne

Tucsonu takas yoluyla çok ucuza alamayacağın için riskli işler dikkatli ol bence her zaman nakit parayla almak daha iyidir bu benim görüşüm çünkü cebinde paran olduktan sonra uçak bile almak kolay

shredd

İleride Tucson'u elinden rahatlıkla çıkarırsın da, durduk yere tokatlanmaya ne gerek var. Kendi arabanı sat üstüne koy öyle Tucson al. Macera arama.

allahkitapwesli
1

mobil görünümden çık