ek olarak arabanın anahtarını hiç bi şekilde yanımda taşıyamıyorum değil mi? bu kadar insan napıo herkesin mi refekatçisi var?
son soru 165 dk yazıo sınav süresi, geçen sene 135 dk.. pandemiden dolayı ara mı verilecek sınav esnasında? lgs de benzeri bişey yapılmış. hepsi sınav süresi değil galiba.

Ben zamanında ygs'ye gireceğim diye koştur koştur kimlik değiştirmiştim. Belli bir tarigten önce çıkarılanları kabul etmiyorlardı çünkü. Benzer bir durumla geçen sene karşılaştım. Yds'ye girerken sınava kayıt yaptıranlardan biri kimliği eski olduğu gerekçesiyle sınava alınmadı.
En son araba anahtarı falan götüremiyordunuz. Kemeri bile çıkarmanızı istiyorlardı. Değiştiğini sanmıyorum, zaten sınava giriş belgesinde de yazar. Bu sınav binasına giriş kuralları ilk kez sıkılaşmaya başladığı zaman millet anahtarını, parasını falan okulun bahçesine gömüyordu. Şimdi genelde girişte emanetçiler oluyor. Onlara eşya bırakabiliyorsunuz. Onun dışında birçok öğrencinin refakatçisi oluyor. Malum, üniversite sınavı mühim görülüyor. Kimse çocuğunu yalnız göndermek istemiyor.


foto götürme de pasaport götürebilirsin.
araba anahtarı yasak. ama pantolon içine veya ayakkabı altına falan saklayabilirsin. araba tekerine saklamak da çözüm tabi risk. ya da emanete vericen.
sınav süresi pandemi dolayısı ile arttı. ara yok.


Basit anahtar , para, ulaşım kartı serbest ama araba anahtarı yasak.
Görevlilere de aynı şekilde yasak.
Not: hafta sonu bina sınav sorumlusuyum.


bi yere saklamayin anahtari, yakalanirsa islem yaparlar. basortuye takilan minik igneler bile kabul olmuyor.
eskiden kantina emanet birakiliyordu ama simdi yapmayacaklar korona sebebiyle.
biri sizinle gelsin, arabada beklesin. anca oyle, ben oyle yapicam.


Bunca zaman osym sınav görevi yaptım. Yks'de eski kimlik gecerli degilmis diye bir bilgiye sahip değilim. Oylesine sinava gireceğim. Giremez miyim eski tip kimlikle?


Ben iki sene önce girdim eski kimlikle.
Ne olur ne olmaz derseniz nüfus kayıtttan kimlik yerine geçen belgeyi alın, onu da götürürün.


1- TC Nüfus Cüzdanı veya TC Kimlik Kartı ile sınava girebilirsiniz. (Eski de yeni de kabuldür yani)
2-başörtü için kullanılan boncuklu/boncuksuz toplu iğne, para, anahtarlıksız basit anahtar, ulaşım kartı, basit tokalı kemer, basit tel
toka ve basit piercing (taşsız, metal top veya sivri uçlu) ile sınava GİREBİLİRSİNİZ.
Sınav yönergesine bakarsanız tüm cevaplar orada aslında.


kimliğin eski olmasından çok kimlikteki foto çok sıkıntılı, foto tanınaack halde olsa muhtemelen eski kimlikle girerdim yanlış bilgilendirmiş olmayayım.
