merhaba. 1 ay önce ufak bir sebepten tartıştığım yöneticim senede 1 kere olan kendisini değerlendirme formunu bana iletmemiş. ekipteki herkese iletirken bana iletmemesi çok komik ve saçma geldi. tartışma sonrası tatlıya bağlamıştık ama anladığım kadarıyla o kendini riske atmak istemedi. ben halbuki düşük not vermeyecektim. kendimi çok dışlanmış hissetim. zaten kafamda burayla ilgili fazlasıyla soru işareti varken bu güvensiz ortamda çok durmak anlamlı gelmiyor. siz ne düşünürdünüz? normal mi sizce?




 

eğer bu bir şirket prosedürüyse ve bunu ik'ya anlatmayı başarabilmişse ben daha farklı bir endişe taşırdım.

ozdek

şirket prosedürü tüm bağlı çalışanlarına yollaması yönünde. özel olarak beni çıkardığını anlıyorum. kendisine sormadım henüz ama bundan çok eminim. nasıl bir endişe taşımam gerekiyor? ek olarak tavırlarda majör bi değişiklik görmedim ama çok da samimi değiliz.

austenn

Bence seni gözden çıkarmış(lar)

kapitalist gerilla

Ekibimde kıdem ve kademe olarak benden düşük bir kadın var. İnanılmaz derecede sinsi ve planlı biri. Her fırsatta beni şikayet eder ve dedikodumu yapar. Değerlendirme formumu ona gönderirken ben de gayri ihtiyari biraz gecikmiş ve tereddüt etmiştim. Kendisine kesinlikle güvenmiyorum çünkü.

Ama kurumsal firmalarda göndermeme gibi bir seçenek pek yok tabi.

trixi

bu görevi suistimal etmektir ve oranın kurumsal firma olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. ayrıca kendisini değerlendirme formunu neden kendisi atıyor bunun ik'nın atması gerekiyordu.

nahtoderfahrung

Mobbing bu direk üzgünüm.

apurucikipi
1

mobil görünümden çık