Konudan anlayan arkadaşlar. Çok anlamamakla beraber oyun için laptop baktin bunu buldum. Bu nasıl bir bilgisayar , çok mu pahalı yoksa parasını hakediyor mu?




 

aynısının masaüstü versiyonunu 7-8'lere toplarsınız. ihtiyaç laptopsa f/p iyidir. öyle çok oyun delisi değilseniz abra serisine de bakabilirsiniz bir düşük versiyonu tulparların.

golgi aygıtı

Toplama yapacak kadar teknik bilgim yok. Çocuk için alacağım. Uzun süre kullanılabilir olsun yani yeni çıkmış ve 2 - 3 sene icinde çıkacak oyunları oynatsin, böylece beş altı seneyi değişebilirse, birde arıza filan çıkartmasın, parası da donanimina gore uygun olsun yeterlidir. Çok mu şey istedim.

Filinta61

monster çöptür. illa oyun bilgisayarı olarak araştırmanıza gerek yok. çocuk için gtx1650 ekran kartı da yeter. bu karta sahip standart bir lenovo, hp bakabilirsiniz daha uyguna bulunur.

inancsiz deve

donanıma göre iyi fiyat. monster nispeten ucuz olması nedeni ile satılıyor. ben ön yargılıyım monstera. o kadar çöp değil, 3 yıldır kullanan arkadaşım var bi sıkıntı olmadı. ama sıkıntı olanlarda yok değil

www.hepsiburada.com

şöyle bir şey düşünebilirsiniz.ekran kartıda %10-15 gibi daha az performanslı işlemcisi 1-2 tık aşağıda gözüküyor ama yeterli oyun için.

www.epey.com şu var aynı ekran kartı ama trendyolda var sadece.

fezagezgini

oyun için laptop önermem.
sistem ne kadar iyi olursa olsun, hem konforlu olmuyor hem de kısa zamanda bozulabiliyor.
oyun için masaüstü alın, rahat rahat oynayın.

attirmayin makedonun kafasini
1

mobil görünümden çık