[q]
(5) 

Karadeniz turu

samterk #142810
Sevgili gezginler!

Canım annem ne zamandır istiyordu, ama işten güçten fırsat olmuyordu. Şimdi işsiz, KPSS'ye hazırlanan bir birey olarak düşündüm ki, annem ve eşimle KPSS ardından; 10 Temmuz ve sonrasında Karadeniz turuna çıkalım.

İstanbul'dan başlayıp İstanbul'da biten, konaklamalar yemeler içmeler dahil, dünyalar güzeli Karadeniz'i baştan sona gezdirecek bir tur arıyorum.

Daha önceleri katılıp memnun kaldığınız veya ismini bildiğiniz, bu tür turlar düzenleyen firmaları önerirseniz çok memnun olurum.

 

firma bilmiyorum ama safranbolu ve amasraya git derim... safranbolu için diyecek söz yok zaten gidince görürsün, amasradan da amasra salatası (sanırım adı buydu) yemeden ayrılma. :)

kob

Anlaşıldı, tamam! :)

samterk

valla ben izmirden gençaystarla gittim geçen yıl. süperdi. hele rehberleri yıldızlı süperdi.
tavsiye ederim ama istanbul'da şubeleri yok. isterseiz acentayla bi organizasyon yapıp, batı karadenizde bi yerden yada boludan sizi alabilirler. benim gittiğim turda da 2-3 kişiyi aldık istanbuldan bu şekilde. hem bildiğim kadarıyla istanbul acentalarıyla karşılaştırıldığında izmirdekilerin fiyatları da daha uygun.
hangi acentayla giderseniz gidin sonuçta lakin muhakkak gidin. çok güzel yerler, herkes görmeli.

halanne

arkadaşımın annesi gitmişti geçen sene ayder turizm'le. o çok beğenmişti. ama ist'da şubesi varmıdır bilmem. aklınızda bulunsun diye söylüyorum hani.

copy paste

yazın halkevinin turu oluyor katılım payı falan yok sanırım yol ücreti ödüyorsunuz sadece ve masraflar size ait. aklınızda bulunsun. genelde 6 temmuz ve sonrasında başlıyor.

akustik cinayet
1

mobil görünümden çık