yoksa tek tek farklı markalardan alacağım ama emin olamadım.
danke.

hepsini tek bayiden almak daha uyguna gelir.
paketlerden ziyade "su buzdolabi, su camasir makinasi, su buasik makinasi icin fiyat istiyorum" diyebilirsin direkt. sonrasinda pazarlik, baya inebiliyorlar.


100 metre ötedeki bayi bile farklı fiyat verebiliyor. Ben modelleri netleştirdikten sonra sadece fiyat için gezmiştim. İNdirim yaptırın, hatta verdikleri fiatları yazdırtın. Küçük teklif kağıtları oluyor, ona yazıyorlar.
PAketlern içerisinde istemediğiniz modelin sisin için ne ifade ettiği önemli. Örneğin fırında belki değişik modele açık olabiliriniz, ç.makinesi vazgeçilmezinizdir vs.


Bir esnaf bir paket sunuyorsa yuzde 99 musteri kaybediyordur. Ha paran yoktur cok dardasindir olabilir.


Başkan ben iki kere buzdolabı bulaşık makinesi bir de TV aldım spotcudan sıfır ürün. Ufak defolar vardı. Piyasa fiyatının üçte birine. Ben mumnunum aklında olsun.
