
Tam dönüm noktasındasın işte,okula falan kasmışın o arada kopukluklar olmuştur.21 yaş kendini sorgulaman gereken bir yaş değil az yokuş aşağı yap,sal biraz.aranılan adam değilsen sen aramaya başla,kasma kendini.


O arkadaşının planına dahil olup olamayacağına dair ağzını arayabilirdin bence. Belki kafasında direkt “sack jparrow gelmez” diye düşündüğü için sana söylemedi, seni rahatsız etmemek için de sormadı. Olabilir böyle şeyler, hemen seni istemiyolar diye düşünme. Sen istediğini belli et, sana katılmak isteyen veya seni kendi planlarına dahil etmek isteyen insanlar elbette olacaktır.


Bu gibi şeyler problem değil ki . Problem olan, kendi yolumuzu çizmeyip başkaları ne yapıyorsa onlar gibi hareket etmek istemektir.


bence takılma boşver. sana tavsiyem sevgili bul.


dostum bazen sen her şeyi elinden geldiğince doğru yapmaya çalışsan da çevre koşulları istediğin gibi gitmeyebiliyor. bence biraz zamana bırak üzülmeden, buna açık olduğun sürece mutlaka bir noktada iyi arkadaşlar, güzel kadınlar sana da denk gelecektir.
