Selam duyuru insanları,

şöyle bir sorunumuz var efenim

ben, turkcell den sözleşmeli olarak alınma bir iphone sahibiyim. bu ay aşırı aşırı derecede fazla gelen bir miktardan dolayı, faturamı zamanında ödeyemeyeceğim. bu durumda bu turkcell bana ne gibi şeyler yapar? sözlemeyi fesh etme gibi bi durum var mı acaba? sen ödemeni aksattın, şimdi kalan bütün miktarı peşin ver gibi bir şey der mi bana? ne olur durumum? teşekkürler

 

eğer sözleşmenin ilk faturası ise dediğin gibi tüm sözleşme tutarını isteyebiliyorlarmış ama daha önceden zamanında ödenen bir kaç fatura varsa hemen öyle bir işlem yapacaklarını zannetmiyorum. yine de bir sonraki fatura gelmeden önce ödemeye çalış.

mahallenindelisi

7-8 aydır ödüyorum. hepsini zamanında ödedim hiç aksatmadan. gerçi bu faturanında daha son ödeme tarihi gelmedi sadece tahmin ediyorum ödeyemeyeceğimi. diğeri gelene kadar mutlaka öderim.

zozjotejmnk

alirken imzaladigin taahhutnamenin 25. maddesinde yaziyor. cok dikkatli okumadim ama faturaya geliyorsa butun kalan borcu bir sonraki faturada direk takarim diyor. ancak parantez icinde bir yerde ilk ihlalde bunu yapmayabilirim, bu haktan vazgectigim anlamina gelmez diyor.

kurukafa

@kurukafa, bende ki taahhutnamede 25. madde de öyle bişey yok.

-işbu kampanya kapsamında turkcell'in, paket aşımı ücretinde değişiklik yapma hakkının saklı olduğu..

maddesi var

zozjotejmnk

pardon 26 imis, ama sendeki siralama farkli belli ki. uzunca bir madde (digerlerine kiyasla) iki paragraf yazidan sonra a ve b olarak ayrilmis iki alt maddesi var. Oyle bir bak istersen.

kurukafa
1

mobil görünümden çık