Merhaba duyuru,

2 ay falan önce yıllardır inatla faturasızda tuttuğum hattımı faturalıya geçirdim, çünkü 3 ay deneme süresi vardı ve bu süre içinde hiçbir ücret ödemeden cayma bedeli olmadan eski faturasız tarifeme dönebileceğim söyleniyordu.

Neyse bu hafta yeni bir ev tuttum, ve orada vodafone hiç çekmiyor diğer tüm operatörler sapasağlam. Aradım deneme süresi içinde çıkış yapmak için;

dijital asistanla 5dk uğraştıktan sonra,
müşteri temsilcisini çıkmaya emin olduğuma, çabalarının nafile olduğuna, benim iyiliğimi düşünmeyi bırakıp istediğimi yapmasına ikna etmem bir 15 dakika aldı (o sırada balkondan atlasam ölsem hattımı kapatmış olurlar mı yoksa fatura devam eder mi onu sorguluyordum)

8 kez de evet onaylıyorum dedim.

Ha bir de güncel faturama ek olarak tertemiz bir 130tl masraf çıkardılar ama o kadar bıkmıştım ki içimden lanet olsun dedim dışımdan onaylıyorum dedim.

Birkaç gün içinde tamamlanır dediler. Ama dünden beri ne bir sms ne bir bilgilendirme geldi, vodafone yanımda da hala aynı. Acaba 15 haziran'da sürenin geçmesini mi bekliyorlar kontrat kitlemek için?

Tecrübesi olan var mı bekleyeyim mi? Ya da hiç uğraşmadan operatör mü değiştireyim?

 

vodafone faturasıza geçtiğinizde yine de operatör değiştirmeyecek misiniz zaten? sonuçta hat yine çekmeyecek.

ne bedel çıkartırlar bilmiyorum ama operatör değiştirmek en mantıklısı gibi duruyor.

belkider

Şimdi değiştirsem, deneme sürenizden sonra iptal etmediniz alın size nurtopu gibi 12 aylık kontrat yaparlar mı onu merak ediyorum bir yandan da.

aguen
1

mobil görünümden çık