[q]
(6) 

Tether çekme

sting #1424928
Arkadaşlar. Türk borsalarından aldığımız Tether’i nakit dolar olarak çekme veya banka hesabımıza çekme imkanımız var mı? Yoksa yabancı borsaları da kullanarak en az maliyetli banka hesabına döviz cinsinden alış yolu nedir?




 

banka hesabına alamazsın. tether usd sanal bir para. gerçek dolarla alakası yok.

alicandan

@alicandan ama 1 tether = 1 usd. bu parayı dışarı alamıyorsak çok saçma.

sting

Usdt yi fiat destekleyen bir borsada cevirip cekmekten baska yol yok. 1 tether in o sekilde sabit bir dolar karsiligi yok

MiraTaurus

herhangi bir coin'i nasıl direk çekemiyorsanız tether'i de çekemezsiniz çünkü tether da bir coin. değeri 1 dolara denk gelecek şekilde işlem görüyor sadece. dolayısıyla evet, tl'ye çevirip o şekilde çekebilirsiniz ancak, türk borsalarında yapılabiliyor bu iş.

gibicibicis

@gibicibicis peki yabancı borsalarda?

sting

Tether bir altcoindir para birimi değil. Onu da usdye çevirmeniz gerekir illa usd istiyorsanız. Usd ile işlem yapan borsa olarak da kraken var.

sta
1

mobil görünümden çık