bahceseti.site bu sitenin amacı ne ?

mail adresi istemiyor spam yapmayacak,
telefon istiyor sms spam yapabilir en fazla
kredi kartıda istemiyor kapıda ödeme

neyin peşinde bu site

 

hıyar yollar?

belkider

ee ben bakarım kargoya almam ürünü
yani amaç ne anlamadım ?

baknedicem

kargoya bakmak mı? böyle bir şey mümkün değil. kargolar içi gözükmeyecek bir poşette geliyor. parayı ödemedende kargocu açmanıza izin vermiyor. en fazla kargoyu teslim almazsınız.

kapıda ödeme güvensizlik bakımından kredi kartı ile ödemeden çok daha fazla güvensiz.

belkider

@belkider neden çok daha fazla güvensiz olsun ki, kapıda ödemede ürünü almazsan bir kaybın olmaz, kredi kartı ile ödemede seni dolandıracak adam kredi kartına iadeyi yapmaz.

kraltaci

dolandırıcı bunlar alma

alt4y

@kraltaci

parayı verip imza atmadan ürünü alamazsın. aldıktan sonrada geçmiş olsun

fezagezgini

parayı verip imza atmadan ürünü almama olayı çok saçma ben neden ürünü kontrol etmeden alayım böyle saçma bir şey olabilirmi diğer kargo firmaları kontrol etmene izin veriyorlar diye biliyorum bu resmen dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmek olur

baknedicem

Cihaz ve fiyati o kadar cazip ki benim bile alas geldi.

Aslinda boyle risklere 10 kisi falan birlesip gireceksin, maliyet duser, urun gelirse de herkes siparis verir ama digerlerine hiyar gelirse komik olur :)

msb

@baknedicem internettten kredi kartı ile alış veriş yapabilmen için, karşıdaki adamın düzgün bir şirketi olması lazım. yoksa pos makinesi alamaz. düzgün bir şirket açtı ama yine de dolandırmak istyor diyelim. internetten satılan tüm ürünler uzaktan satış sözleşmesine bağlıdır ve bellirli bir süre içerisinde sorgusuz sualsiz iade edilebilir. 2. olay ise elinize ürün gelmediğinde bankayı arayıp kredi kartından yapılan işlemi iptal edebiliyorsunuz. yani kolay kolay kimse bu işe kalkışamaz.


ama kapıda ödemede böyle bir şey yok. bir anda karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. ve benim gördüğüm tüm kapıda ödemelerde kargo para alınmadan teslim edilmiyor. içine de bakamıyorsunuz. kargoya bakmaya izin veren bir kargo şirketi dahaca görmedim.

bu arada @msb haklı gibi benden 20 lira dolandırılmaya kopar :D

belkider

Bugüne kadar kargoyu kontrol edip, yani kargo paketini açıp ödemesini/imzasını atan biri gördünüz mü?

Kapıda ödeme tamamen hikaye. Kapıda ödersin ama ödemeden öne kutuyu açamazsın, yok öyle bir dünya.
"Aa adamlar cidden yolladı lan" dedirtmek için uydurulan bir hikaye kapıda ödeme mevzusu.

Sahibinden, gittigidiyor vb siteler boş yere yapmıyor GET sistemini.
Paran havuzda kalıyor, eğer satıcı hıyar göndermediyse onay veriyorsun paranın satıcıya geçmesine. Yok hıyar geldiyse onay vermiyorsun, prosedür işlemeye başlıyor.

anatomik

Kapıda ödemeye kanmayın ben bi kere kandım hayatım boyunca bir kere dolandırıldım netten. Ürün geldi kargocunun yanında açmak istedim ödeme almadan actırmıyolar ödedim onların yanında açtım ana çakma ayakkabı olsa yine iyi başka markanın cakması sonra subeye gidip iade ettim sonra da kredi kartı banka iade etti ama uğraşıyosun değmez. Sitenin https olması güven vermesin benim aldığım yer öyleydi btk ya solomona şikayet ettim ama nafile

yeliz adeley
1

mobil görünümden çık