eğer düzeltemezsem kardeşime çok mahçum olacağım, içinde çok bilgi vardı.çözümü bilen varsa lütfen yardımınızı bekliyorum :(

başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı?
bu tarif ettiğiniz şekilde zarar vermiş olmanız çok düşük ihtimal ama imkansız değil. ben düşük ihtimale oynuyorum.


Evet başka bir macbook ta da denedim açılmadı, kafayı yiyeceğim, bir donanım kaldır dememekten bozulur mu hard disk :(


Ama içi yine çalışıyor, o sebeple bozulmadığını düşünmek istiyorum ::


macbook harici windows tabanlı pc de deneyin bir şeyi yoktur, tasalanmayın. harddiskimi hep güvenli kaldır demeden çıkarırım hala taş gibi çalışıyor. hatta çamaşır makinesinde 2 kere yıkanmış flash belleğim bile hala çalışıyor.


Sorunu hallettim arkadaşlar çok teşekkür ederim.disk izlencesine girip yardımı çalıştır dedim, sonra tekrar hard diski seçip sağ tıkladım, masa üstünde görüntüle dedim ve gözüktü çok şükür.
