Karargahtepe Mahallesi'nde hayalimizdeki müstakil evi bulduk. Paramız tam çıkışmadı ama o kısım konumuz değil :)

Şöyle mi yapsak böyle mi yapsak derken bi arkadaş "yok oğlum ya, iyi bi yer değil orası. biz her gece içmeye giderdik" vs dedi.

Alkole karşı biri değilim ama bahçenin önüne arabayı çekip de içmesinler bir zahmet di mi?

Biz gündüz gözüyle gezdik, gayet nezih sakin bir yer gibi gözüktü bize. hatta "keçiören gibi hiç değil" kanısındaydık. Çankaya, eskişehir yolu civarı havası vardı halbuki. Bizim çapımızın üzerinde bi yatırım olacak olursa, sonra pişman olmayalım..

Sizce nasıl bi yer? Arkadaş haklı mı?

 

Çekilin doğma büyüme keçiörenliyim. O kadar ki, küçükken asfalt asfalt, şose şoseydi, sokaklarda ayı oynatılırdı, geceleri bahçelerde gizlice eriğe, kayısıya, iğdeye dalardık:)

Karargahtepe subayevleri ve basın caddesi vs. bölgelerine yakın olduğu için biraz daha nezihtir evet. Ama keçiörende "nezih" kavramı ne kadar nezih olabilir, onu sorgulamanız lazım:)
Keçiörende bütün izbe yerlerde, parklarda bahçelerde içki içilir. İçerken yakalanıp A takımından dayak yemek de gelenektir.

Keçiören keçiörendir yani. Çok da anlam yüklemeyin.

Bir de nerden keçiörene taşındığınız önemli.
Bunun dışında özel nokta atışı bir soru varsa sorabilirsiniz.

artci sarsinti

Keçiören ve nezih kelimesi.....

allahkitapwesli

bizim ankara üni.de doktor olan bir akrabamız burada oturuyordu sık sık gelip giderdik. bu mahalle tam anlamıyla bok içinde badedir bence :D nezih ve sessiz sakin bir muhit.

theseachange

Kendim oturuyorum diye söylemiyorum ama keçiören'in oturulabilecek tek semti subayevleridir.

mayday
1

mobil görünümden çık