Merhaba,
Şu anda mac mini kullanıyorum ve sırf oyun oynamak için bilgisayar toplamayı planlıyorum. Fakat yerim dar olduğu için aklıma bir fikir geldi ama işe yarar mı size sormak istedim.

Bu oyun bilgisayarı sadece ağa bağlı olacak. Ne monitör, ne klavye, ne fare, server gibi takılacak. Hep açık kalacak. Ben Remote Desktop aracılığıyla bu bilgisayara bağlansam;
-mac mini alev alır mı?
-ağ kaynaklı performans sorunları yaşar mıyım?
-kasaya yer mi bulayım?

Teşekkürler.

 

remote desktop'ta;

1. lag olur.
2. grafik performansı çok kötü.

vnc falan deneyebilirsin. bir bakıma daha iyi ama world excel harici uzaktan bağlantı yöntemleri çekilecek çile değil.

kasaya yer bul derim

delidir yakalayin

Nvidia Geforce Now’i biliyor musunuz?

rodin salata

Bunlara pek gerek yok aslında. Sorduğunuz sorudan dolayı Geforce Now sistemini duymadığınızı varsayıyorum. Geforce Now sistemiyle desteklenen birçok oyunu ayda 5 € gibi cüzi bir ücrete stream yöntemiyle uzaktaki süper bilgisayara bağlanarak oynayabilirsiniz. Ama şu anda abonelikler bitti Avrupa için, VPN ile Amerika veya Kanada'dan alabilirsiniz.

Rodin benden saniyeler önce yazmış. :)

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi

GeForce Now'ı biliyorum da benim listemdeki oyunların çoğu yok. Founder üyeliğim de var ama çok takılıyor, pek olduramadım.

heritage

Bence biraz daha bekleyin. Çünkü önümüzdeki ay Geforce Now abonelik ücretlerini almaya başlayacak. O zaman AAA oyun şirketlerine istedikleri pay verilmeye başlanabilir ve çekilen oyunlar tekrar eklenebilir.

Bir de ben EU West sunucusunu kullanıyorum. Geç saatlerde girdiğim için pek takılma olmuyor. Ayrıca oyundan oyuna çok fark ediyor.

Sorunuzla ilgili tam olarak cevap vermem gerekirse de geçen ay yeğenlerim oyun istedi. Uzak masaüstü programı ile Plants and Zombies oyununu yükledim. Çalışıyor mu diye baktığımda da hiç akıcı olmadığını gördüm. Yani tat alacağınızı sanmıyorum.

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi

kvm switch al.

walter white kilikli

Steam icinde Remote Play diye bir opsiyon var. Ayni agdaki bir bilgisayardan baska bir bilgisayara stream ediyor. Dediginiz gibi oynayabilirsiniz ama ekrani klavyesi olmadigi icin oyun bilgisayarinin once remote desktop gibi bir seyle baglanip oyunu acmak sonra steam uzerinden remote playi aktif etmek gerekebilir.

rodin salata
1

mobil görünümden çık