yakın zamanda acer'in son model laptoplarından birini aldım. (aşağıdaki)

ancak hafızası 256 GB diyor. iki oyun yükleyince tıkandık. bunu artırmanın bir yolu var mı? son dönem teknolojisi olmasına rağmen bu kadar düşük harddisk normal mi?

www.mediamarkt.com.tr

 

normal, ssd bu. ssd ler maliyet olarak daha pahalı olduğu için 1 tb falan zor bulursun veya fiyatı çok çok yüksek olur. şöyle söyleyeyim apple da 256 ve 512 lik ssd nin farkı 1.700 falan ( yanılmıyorsam ) sen hesap et gerisini.

garavel

laptop olmasa sırf depolama için ayrı hdd al diyecem ama laptop için çok zor. anca harici hdd alırsın

carpenic

youtu.be
Bu elemanda ayni makinenin 1tb hddli ve optane m2ssdlisi var. Bu ne demek muhtemelen senin makinede de hem 2,5inclik sata3 girişi, hem de m2 formunda ssd girişi var. Bunun için ulaşmaya çalıştım ürünün global sitesinden teknik ozelliklerine ama bulamadım. Yapacağın donanım özelliklerini gösteren bir program yükleyerek ssdnin modelini öğrenmek. Veya eğer kasanın altını açmak kolaysa ki yine youtube'a bak videolar vardır, altı aç portları bul. Böylece 256gb ssd dururken yanına bir ssd/hdd alabilirsin ikinci depolama birimine göre. M2 bossa m2 ssd, 2,5 inclik sata boşsa oraya hdd veya ssd alabilirsin.

karacigerim vur kadehlere

Şanslısınız, ekstra bir slotu varmış hdd için. Yorumlara bakın. www.hepsiburada.com

kedikumunaiseyenadam

@kiyiya vuran dildolar hafızada yer kalmadı anlamında kullandım tıkanma kelimesini. oyunun oynanışı ile ilgili bir sorun bulunmuyor.

tantunisultansuleyman
1

mobil görünümden çık