sitemizde sadece otopark için çizgi ve daire isimleri ile belirlenen betondan olan alanda çocuklar bisiklet sürüyor, top oynuyor, koşturuyor. Bu çocuklar 3-10 yaş arası ve başlarında aileleri olmuyor. bugün aracının muhtamelen bisiklet gidonu çarpması sebebiyle ciddi bir şekilde çizildiğini gördüm. Bu durumu yöneticiye söylediğimde uyarmaktan başka yapabileceğim bir şey olmadığını söyledi. Hukuken yöneticinin bir sorumluluğu var mı bu durumda?

İkinci husus, bu sitede araçların %80’i site altında bulunan kapalı otoparkta iken benim de dahil olduğum %20lik araç bahçede duruyor. Site ilk yapıldığında kura çekildiği ve daire dağılımının bu şekilde olduğu, asla değiştirilemeyeceği söylendi. ( Evi alırken eski sahibi kaplı otopark var diye sattı, alınca habermiz oldu) Bu durumun hukuki geçerliliği nedir? Elin arabası kapalı otoparkta tertemiz, bizimki karda kışta çocukların oynadığı yerde.Acayip sinirim bozuldu.


 

ev sahibi yalan söylediyse belli süre icinde geri verebiliyordunuz evi. masraflari da ona yikiyordunuz. bunu yapsaydiniz adam milletle konusur ayarlardi kapali otoparkta.

kura cekildiyse pek sans yok, ama satin alabilirsiniz birinden belki kapali otopark hakkini.

lpg li araci olan varsa belki onun icin kapali otopark yasagi getirebilirsiniz.

duygusuzromantik
1

mobil görünümden çık