
Ben de görüyorum, şaşırıyorum ama sonradan neymiş diye biraz bakınca az çok çağrışım yapmaya başlıyor. Belki çok boş bi anınızda oynayıvermişinizdir. 2 saat bi oyunun zihne kazınması için kısa bir süre bence.


Açıp tuvalete,duşa gitmiş ya da yemek falan yemiş de olabilirsin. Başıma çok geldi. Hatta bir oyunu denemek için almıştım, beğenmemiştim iade edecektim ama açıp başka şeyler yapmaya başladığım için edememiştim.


kart düşürmek için idlemaster gibi programlar var oyunu indirmesen bile 2 saat oynadı gösteriyor bütün oyunları kartları düşürüyor. öyle bir şey yaptın mı bir zamanlar?


Yok oyun Japonca abuk subuk bir oyun. Girsem bilirim yani. Son girişlerde baktım yurtdışından bir giriş de yok. Kart düşürmek için de bir şey yapmadım.
