[q]
(4) 

ingiliz anahtarı

haintospik #1420705
selam.

evde küçük işleri görecek ingiliz anahtarı arayışım var. 8-10-12 filan gördüm ben bakarken en ideali hangisidir ? birde fiyat çok değişken, kazıklanmadan almak için tavsiye verebilir misiniz ?

teşekkürler, sağlıklı günler.

 

yazdıgın ölçüler büyük ihtimal inc biriminde. aşagıdaki linkten ölçülerine göre karar verebilirsin. ne için kullanacagın önemli. ordaki l ölçüsünün değişmesi a ölçüsünüe baglıdır. sebebi basit broken tork hesabı.

fiyatı size kalmış. izeltaş iyidir.
www.izeltas.com.tr

edit: ben 12" seçerdim. büyük ama iş yapar.

deju

Bahsettiklerin inc değil mm evinde kullacaksan fenelde küçük numaralar iş görürü haricinde en cok kullanılan 17 19 24 izeltaşın veya başka bir markanın kombine diye geçen bir tarafı yıldız bir tarafı yaprak denen modelden alabilirsin kısa boy bi de kaliteli kurbağacık alırsan karşılıklı sıkmak için lazım olur black decker bits uclu tornavida seti de cok iyi hem tornavida cok fazla sayıda ucu var hem de civata sıkarsın

yeliz adeley

10" idealdir. 8" bazı musluk ve bataryalara yeterli gelmiyor.
Evde kullanacağınız için en ucuz bulabildiğinizi alabilirsiniz.

etna

Kavram karmaşası olmasın, size lazım olan "kurbağacık"tır, ingiliz anahtarı daha farklı.

Bir evde bulunması gereken ölçü en azından ağzı su saati vanası (3/4) ölçüsüne uygun olması lazım.

Onu da yarım saattir bakıyorum bulamadım netten, çap ölçüsü var hep.

12" yeterli olur gibi, senede belki de bir kaç senede bir kullanacağınız bir alet için profosyonel ekipman almaya gerek yok. Bir hırdavatçı bi milyoncu dükkanına gidin ve alın.

John Bloor
1

mobil görünümden çık