fiber internet servisini kullaniyordum sozlesme fesih edildi. cihazla ilgili hicbir vermediler bu yuzden cihaz evde duruyor fakat bugun iptalin ustunden 2 ay sonra modem icin 350 kusur tl fatura kesmisler.

cihazlari herhangi bir magazasina versek bu faturayi iptal ediyorlar mi?


edit: ticket acti musteri hizmetleri. sonrasinda cihazlari kargoladim. kargo onlara ulastiktan sonra faturayi iptal ettiler. en azindan edevlette borcum gozukmuyor.

 

0532 532 00 00​

bu numaradan arayıp sorun bence. sözleşmede modemin fatura edileceği bilgisi kesin vardır. sanırım sözleşme feshinden sonra 1 hafta içinde teslim edilmesi gerekiyordu. iptal edilir mi? emin değilim.

himmet dayi

bana 1 hafta icinde teslim edeceksiniz diye bilgi vermediler. yurtdisinda oldugumdan telefonla ulasmam zor fakat tr'deki biri araciligiyla aramayi deneyecegim artik. e-mail adresleri var mi? sitelerindeki iletisim formuna cevap vermediler daha once yazdigimda.

seksli harf

Hocam iptal edeceklerini sanmiyorum, denildigi gibi aletlerin verilmesi gerekiyordu.
Sansinizi deneyin ama umutlu olmayin bu konuda.

logisticsmanager

Sizi özel olarak uyarmalarını beklemeyin bence. Bu argümanı da sunmayın. "Sözleşmede açık bir şekilde belirtiliyor." deyip konuyu kapatmasınlar. Burada hata maalesef sizde.

himmet dayi
1

mobil görünümden çık