Öncelikle bir canlıya yardım sağladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dün bir fındık bulmuştuk. Gözleri iltihaplı ve çok zayıftı. Hatta burada fotoğrafını paylaşıp ne yapabiliriz diye sormuştum. Dün belediye ekiplerini aradık, veterinerlik geldi götürdü.

Ama aynı fındığın bugün 2 kardeşi ortaya çıktı. Biri getirip binaya koyuyor. İkisinin de gözleri iltihaplı, çay suyuyla temizledik, gözleri şu an daha iyi ama üstlerinde bir canlı var. Bit mi pire mi anlamıyoruz. Muhtemelen hangisidir? Nasıl temizleyebiliriz?


Şimdiden çok teşekkürler.

 

pire olabilir. gözlerini çay ile temizleyim. terramicyn krem veya gentagut gibi insanların da kullandığı bir damla damlatabilirsiniz. krem ve damlayı aynı anda uygulamayın. damlayı sabah akşam her iki göze 2-3 damla damlatabilirsiniz. belediyeye hayvan teslim etmek demek genel anlamda o hayvanın ölümü demektir. birçoğu ilgisiz zaten, ölürse ölsün diyerekten müdahale etmiyor, çok azı işini severek yapsa bile belediye ortamındaki hayvanlarda çok yaygın virüs olduğu için bıraktığınız kediye de virüs bulaşıp maalesef ölümle sonuçlanıyor. alabiliyorsanız kediyi geri almanızı tavsiye ederim, sokağa salın yaşam şansı daha yüksek. ayrıca yavru kedileri sahiplendirmek kolay oluyor. fotolarını yollayın ben de ilan konusunda yardımcı olayım. benzer bir kediyi sahiplendirdik aşağıda görebilirsiniz:

www.instagram.com

surprise
1

mobil görünümden çık