Merhaba,

Elimde bir adet Beefeater bir adet Wembley cin var.Bunlarla ne gibi kokteyller yapabilirim? Deneyip beğendiğiniz varsa desteğinizi alırım.

Aynı şekilde bir adet bianco bir tane de rosatto martini var. BUnlara ne önerilir?

 

martini bianco, soda veya tonik ile çok güzel oluyor. aroması tatlı olduğu için başka alkollerle karıştırılmasını tavsiye etmem asla.

bir bardağa birkaç taze nane yaprağı atıp fazla öldürmeden ezerek aromasını çıkartın. aynı bardağa sade soda ve buz ekleyin, ardından martini ekleyin. afiyet olsun.

yanında şiddetle çekirdekli yeşil zeytin tavsiye ederim. sıcak günlerde o lezzet adeta cennetin kapılarını aralıyor, oyh.

rawr

Cinleri az miktarda taze sıkılmış limon veya lime suyu + biraz sprite ve tonik ile karıştırıp buz ekleyerek tüketebilirsiniz. Bardağa birkaç yaprak taze nane veya taze fesleğen koyarsanız her yudumda mis gibi rayiha verir. Ayrıca Migros'ta satılan %100 organik meyve sularıyla da harika olur.

Martini'nin en güzeli buzlukta yarım saat kadar soğutup buz eklenmeden içilen hâli bence. Ancak yaban mersini suyuyla karıştırınca da oldukça lezzetli oluyor.

BuddyGuy
1

mobil görünümden çık