ayni evde yasayan 3 kisi ayni anda halsizlik, oksuruk, istahsizlik bas gosterdi. 4 gun sonrasinda 2'sine test yapildi. bugun sonuc cikmis. negatif. durust olmak gerekirse hem testlerin guvenirligi hem de devletin sayilari dusuk tutma ihtimali yuzunden pek inandirici gelmedi bana. ayni evde 3 kisinin birden ayni anda benzer corona semptomlari gostermesinin baska ne sebebi olabilir ki? siz ne dersiniz? tekrar yaptirsinlar mi?




 

Hava değişimi yüzünden çok fazla kişide öksürük var. Gündemin verdiği stres yüzünden çok fazla kişide yüze ateş basma (yüksek ateş değil), göz yanması, karın ağrısı vs. var. Pozitif teması olanlara ilk test negatif çıksa bile birkaç gün sonra tekrar test yapılıyor, yakınımdan biliyorum. Şu "sayıları düşük tutma" takıntınızın dayanağı nedir? Sadece buna inanmanız mı? İspanya bu kadar dağılmışken bile nüfusun henüz yüzde 10'u enfekte deniliyor, istenen şey kontrollü bir şekilde yüzde 60'in hastalığı geçirmesi. Özetle sayılar her türlü artacak.

?

PCR testinin hata oranı %2-3 civarında yani çok düşük. Aynı evden iki kişiye yanlış test yapılması neredeyse imkansız. Hastalığı atlattıktan sonra test yapılmış olabilir belki de o yüzden negatif çıktılar.

kanlakarisikyagmur

Herkese test yapilmiyor, semptomlari yeterli gorulen insanlara yapilan testlerin de yuzde onbes kadari pozitif cikiyor. Gayet normal.

msb
1

mobil görünümden çık