Bunun psikiyatrik bir çözümü var mı? Benzer durumu yaşayıp da doktor kontrolünde bu sorundan tamamen kurtulan, rahatlıkta ekmek kadayıfı kıvamına gelen oldu mu?
Teşekkürler.

Sese karşı bu duyarlılık okb den cok tssb ile gelişiyor bende de vardı sese karşı inanılmaz refleks vardı. Uzun süre çektim sonra doktor moktor grçti arada bi stresli durumlarda nadir de olsa tekrarlıyor. Sonuc itibariyle bi azra kohen değilim uzmana danışırsan iyi olur


the cat in the hat +1
Üst kat komşunuzu apartmam görevlisi ya da yönetici aracılığı ile uyarın bana kalırsanız.
Son bir haftadır üst kat komşumuzun oğlu -35 40 yaşlarında- sanki üst kata mobilya mağazası açmış gibi 7/24 mobilyaları yerlerde sürüklüyor. 24 saat belirtisini abartmıyorum. İki gündür 3-4 gibi uyudum. Adam saat 4'te hala zart zurt eşya çekiştiriyor ve bunu arka arkaya birkaç dakika aralıklarla yapıyor.
Aynı sizin gibi bunlar yine gürültü yapacak diye rahatsızlık hissediyorum. Ve bu ses baya kulak tırmalayıcıkta zirvede. İster istermezde üzerimde huzursuzluk var.


bir ilaç tavsiyesi yapacağım, tek dozla tüm dertlerin bitecek. ben böyle atlattım, bildiğimiz mucize çünkü.
(bkz: kulak tıkacı)


bende yıllardır olan sorun. Kulak tıkacı bir nebze sorunu çözse de ses şiddetine göre işe yaramayabiliyor. Önerim 3m classic e.a.r denen kulak tıkacı. İşe yaramayan psikologlardan davacıyım.
