20 li yaşlar için
Saç boyatmak saçı yumuşatır mı ayrıca



 

bağımlılık değil bence hoşuna gidiyorsa maddi manevi seni zorlamıyorsa neden bağımlılık olsun.

kelepir

saçı boyatmak saçı bok etmekten başka hiçbir şey yapmaz.

kenarortay

ahaha bir nevi bağımlılık olarak nitelendirebiliriz bunu. eğer saçının boyanmamış hali seni rahatsız ediyor ve sana sıkıcı geliyorsa (bende durum böyle) bence saçını boyamaya bağımlısın. bu bağımlılığın bir sorun olup olmaması meselesine gelince; eğer bu sevda seni maddi açıdan zora sokuyorsa, paranı tutarsız bir şekilde harcıyorsan, saçını her seferinde açıp yıpratıyorsan, abidik-gubidik renklere boyayıp sosyal ortamlarda anlamsızca dikkat çekiyorsan bu sıkıntılı bir şey bana kalırsa. ama durum böyle değilse sürekli boyamana bir sakınca yok.

eğer saçını açarsan saçın yıpranır ve sertleşir. saçımı açmadan boyadığımda eğer koyu bir renkse saçıma iyi geliyor ve yumuşuyor. ama sende böyle olmayabilir. boya genelde saçı yıpratan bir şey.

fragile lady

saçı bi kere boyattıysanız zaten öyle devam eder normali değil mi? yani 3-4 aydı 3-6 cm uzat dipler fena çıkar. kendi rengine dönmek gibi bi niyet yoksa tabii ki boyatmaya devam edilir nesi bağımlılık anlamadım.
saçı yumuşatmaz tabii bu arada tam tersine etkileri var çoğunun

red g

Ben 3-4 günde bir boyuyordum sonra kesim işine de girdim. Sarı yapınca zaten olay zıvanadan çıkıyor ton değiştirmeye çalışmalar yok dipleri düzeltmeler derken. Benim için bir hobiye dönüşmüştü. Ama başka işlerden kaçmak için yapılıyorsa bağımlılık da olabilir. Saça aşırı zarar veriyor hatta kopmalar başlayabiliyor. Saç boyamayı kesince alkole sarmıştım kesin dopaminle bir ilişkisi var.

ashleybon

Kesinlikle bağımlılık.
Bir insan neden saçını sürekli boyatır, yıllarca anlamadım. Boyanmış saç çoğunlukla yıpranmış duruyor ve çok çarpıcı bir değişiklik olmadıysa güzel de durmuyor.

Ben 30 yaşıma geldim, ilk defa bu sene bir değişiklik yapmak istediğim için boyattım. Yakıştı aslında ama uzunca bir süre dokunmak istemiyorum. Boyattığım ton dip boya gerektirmiyor neyse ki.

chitosan
1

mobil görünümden çık