Duyurunun güzel insanları,

1- Önceki duyurumda da bahsetmiştim 55 günlük yavru bi kedimizi var. Geçen gün veteriner kontrolünde ufak bi fıtık olduğu ve genelde yavrular büyüdüğünde kapandığı söylendi. Ama içim rahat etmedi başına bununla ilgili bir şey gelen oldu mu? Geçmezse yapılacak ameliyat ciddi bir şey mi?

2-Bir de yavrucağız elimi yalıyor sürekli sevgiden mi yapıyor yoksa bi eksiği gediği mi var. Oyun mu yapıyor. Sevgi gösterisiyse mutlu olacağım.:)

Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.

 

2 ile ilgili olarak, küçük olduğu için sizi annesi gibi bellemiş olabilir, o nedenle elinizi yalıyordur muhtemelen. tabi ki de veteriner değilim ama yakınlık kurmak amaçlı yapıyorlar genelde. siz yine de mamasına suyuna dikkat edin, kediler bazen su içmeyi unutabiliyorlar -evet var böyle birşey- o yüzden suyu sürekli ve taze olarak olsun, derim naçizane.

pasp

hayırlı olsun. her yeni doğmuş yavruyu elle muayene ettirebilsek fıtık çıkar muhtemelen. ameliyatlık fıtıklar araba kazalarından falan kaynaklanıyor. bence veterineriniz kapanır demekte haklı, kapanmazsa yapılacak ameliyat diğer her türlü ameliyattan çok daha az riskli veya çok daha fazla riskli diyemeyiz, standart bir ameliyat olduğu için özel bir yaklaşım veya uzmanlık gerektirmemesi tesellidir ama gerek olacağını sanmıyorum.

bir garip melek
1

mobil görünümden çık