gözde iltihap var şu an, aralıkta ve şubatta hekim önerisi ile kullandık iyi geldi. geçenlerde yine oldu virüsten dolayı hekime gitmeden kendimiz 20 martta zylet aldık, iyileşti. 9 gün kullandık. şu an yine gözde kızarıklık var. doktora da gidemiyoruz malum.
yine kullansak göze zararı olur mu katarakt vs?

gözü de her seferinde tek kullanımlık havlu ile siliyoruz yine de geçmiyor. gözlükten bulaşıyor olabilir diye tahmin ediyorum.

teşekkür ederim.

 

Sürekli oluyorsa gözyaşı kanalında tıkanma, daralma olabilir belki. Burunla göz arasındaki oyuk kısma temiz parmakla bas çek şeklinde masaj yapın günde 3-4 defa 10 bas-çek şeklinde.

curukturpkokusu

mesela ben iki üç gün kullansam yetiyor. neden öyle geçmedi sizdeki acaba? en çok lensten, makyaj malzemesi kullanmaktan, ve elini ağzına gözüne çok sürmekten oluyor. Derhal bunları kesiniz. dr gibi konuştum. Bence çok çok az tatbik edin. gözünüzü kaşımamaya çalışın. Olmazsa online yrd veren bir doktora sorunuz. Varmış şimdi öyle bir şey

jeharfi

hasta kişi baba. kirpik dibi iltihabı var. blefarit olabilir diyor bazı dr arkadaşlar. sıcak çay suyu ile idare ettireceğiz. hastaneler şu sıralar biraz tehlikeli.
cevaplar için teşekkür ederim.

turbo sadık

Göz şampuanları var biraz maliyetli olsa da rahatlatabilir.

kararsızataletfilozofu
1

mobil görünümden çık