ya da nasıl hallediyorsunuz? eczaneden ya da internetten mi sipariş vereceksiniz/verdiniz? kendi maskenizi mi yapacaksınız?




 

İstegelsin'den söyliycem.

Bruce

Gittigidiyordan sipariş verdim kutu ile

paramolacak

Hepsiburada'dan aldim 50'lik. Telli diye aldim telsiz geldi. Iadeyle ugrasmak istemedigin icin boyle kullanacagim. Markasi ted, 8m diye bir ureticisi var. Tahminim 3m'in cakmasi. Merdiven alti da olabilir. Balkona serdim havalansin diye. Iyice manyak olduk. En steril olmasi gereken urunu balkonda havalandiriyorum cunku uretim sartlari belli degil.

marcelorios

Internetten vericektim elimdekiler tukenince ama cok olumsuz yorum okuyorum. Gorseldeki gibi degildi cok dandik geldi vs. Eczaneden bulabilirsem acilmamis kutu almayi tercih edicem sanirim. Taneyle degil de 50 lik 100 luk 200luk neyse artik kutudaki.

hindistan cevizi

Geçen carrefour’da görmüştüm 50’lik 128 tl. Kaldıysa ondan alırım.

catch the arrow

ben İzmir, karaburun dayım. 2 hafta önce eczanede yoktu, bulamazsın demişti. bir daha sormadım. geçen gün, markete buff altına 3 adet peçete koyup güneş gözlüğü ile gittim.
ama kayıyor, sıkı durmuyor, biraz elle müdahale oldu ister istemez. yerinde dursa nefes epey zorlaşıyor :)

dirmit

ya hakikaten ben de düşündüm ama o nano maskelerin gerçekten resimlerinde olduğu gibi katman katman, nano kumaşı vb olduğuna güvenilebilir mi acaba??

dirmit

Hocam 15 liraya ne Nanosu ya :) 15 TL 15 :)

paramolacak

cerrahi maskalardan aldım bir kaç tane.

az kullanırsam çıkarıp önüne arkasına dezenfektan sprey sıkıp kuruduktan sonra yine kullanacağım. ya da yıkayıp ütüleyeceğim.

biseysorcaktim
1

mobil görünümden çık