[q]
(4) 

Cerrahi maske

sapere aude #1414502
Selamlar, cerrahi maske almam gerekiyor ancak maske bulmak bildiğiniz gibi çok zor, bulduklarımızın çoğu da sahte mallar. Siz maskeyi nerden temin ediyorsunuz, önerebileceğiniz bir site var mı? Teşekkürler.




 

Yemeksepeti'nde 32 liraya 5li maske satılıyor. Toplu maske alacaksanız hepsiburada, gittigidiyor gibi sitelere göz atabilirsiniz.

GoodMorningTeacher

mahallemizdeki eczaneden aldim tanesi 5 lira, dag basi bir yerde oturmuyorsaniz eczaneye sorabilirsin, ortalama bir maske benim aldigim kaltiesini bilmiyorum ama maske mi maske iste... zaten cok uzun sure kullanilacak bir sey degil, disari cikinca 1-2 saat kullanip atilacak bir sey

exlibris

eczane 4 liraya satıyordu. 50'lik teklif etti almadım. şimdi n11'den sipariş ettim. ama fırsatçı işletmeler, böyle durumlarda siparişleri iptal edip, fiyatları artırıp, yeniden satışa sürüyorlar. bu yüzden elinizi çabuk tutup ihtiyaç kadarıyla temin edebilirsiniz.
ancak en önemlisi, hiç dışarı çıkmayın, maske kullanmaya gerek kalmasın.

cliquot

Ekleme: sevgili arkadaşlar önceki gün sipariş verdiğim maskenin ayrıntılarına ve yorumlarına bir daha baktım. İmalatçısı bir çantacı, son yorumlarda da ürünün kalitesizliğine değinilmiş. Siparişlerimi iptal edeceğim. Yanlış yönlendirme yaptıysam eğer özür dilerim.
Doğru yerden nasıl alırız bilmiyorum. Yarın eczacıma sorucam.

cliquot
1

mobil görünümden çık