Hani şu bildiğimiz gökyüzündeki Ay var ya, işte o.
Herhangi gerçek ye ya tüzel kişiye ait mi? Değilse ben almak istesem alabilir miyim? Kimseye ait olmadığı için üstüne yatabilir miyim?

Belki şimdi değeri yok ama bi' 1000-2000 yıl içinde çok para edecek.

 

sana 2000 tl ye olur.

o degil de, gercekten de yildiz satan bir firma vardi. hani sembolik olarak, "su yildiz ikimizin askim" demek isteyenler icin ahahaha

edit:
aha www.yildizal.com

la traviata

(bkz: uzay hukuku)

tungur eezi

Oradaki her kraterin bir ismi var..çoğu da büyük britanya ve amerika adına. Açıkçası Güney kutbunun da sahibi yok ama bol bol sömüreni var. Ay'da mok olsa onda da hakkın olmaz merak etme ;)

Pit posum

şöyle olabilir aslında. hani bayrak ülkeyi temsil ediyor ya. ya da filmlerde kaleye bayrak dikmek o yeri fethetmeyi sağlıyor. bu durumda ay a ilk bayrak diken amerika ay ın sahibi oluyor galiba. hukuksal olarak ay a kimin sahip olduğunun ne önemi var ki sonuçta ilk varan sömürecek orayı. bu durumda sahibi ilk giden olur.

dahinnotha

eskiden bizim oralaada boş sahıpsız arsaları telnen çevürende sahaplanmış olurdun. sen de gidivee, bi miktar dikenli telnen etrafını çevirivee.. ee belediyesi neyin de yoh? karışan görüşenin de olmaz yegen. bi ara davet edrsin mangal neyin çevürürüz oralaada da.

trawmatolog
1

mobil görünümden çık