Hiçbir belirti yokken, hastalık yokken, durduk yere tüm futbolculara, idarecilere, antrenörlere nasıl oluyor da koronavirüs testi yapılıyor? Ben neden yaptıramıyorum? Bu testleri bunlar nasıl harcayabiliyor?

İnsan ayrımı yapılmıyor mu? Onlar insan da biz değil miyiz?


 

çünkü ünlü insanlar vatana milleti faydası olan önemli(!) insanlar.

ayrıca ünlülerin muhtelif yerlerde dostları var. anladığım kadarı ile senin yok. benim de yok bu arada.

twitter.com

biseysorcaktim

bildiğim kadarıyla şöyle; oyuncular ve/veya idari/teknik kişilerden semtompları olan birileri doktora gidiyor ve pozitif çıkması durumunda doktor yönlendirmesiyle temas içinde olduğu tüm kişiler şoför-çaycı-idari-teknik personellerin hepsine test yapılıyor. çünkü grupta pozitif çıkan biri varsa bu kaynağı ve taşıyıcıları tespit edebilmek amacıyla yapılan rutin bir uygulama.

benim gözlemim bu şekilde. aksinin olması kesinlikle kabul edilemez.

debian

@debian,

Trabzonspor ve Başakşehir'de hiçbir futbolcu yakalanmadı. Ama yine de tüm takıma test yapılmış

birşeylersoracağım

para işte. çomar tayfa yeri gelince amerikan sağlık sistemini boklamayı biliyor. yok abd'de paralıymış da, bizde bedavaymış. ateşten yanmadığın sürece test yapacaklarını sanmam bu ülkede.

nothing in my way

sen kimsin özel test yaptıracaksın!



ironi içerir.

iddaaci

paranın gücü.

candide

Yalnız o bu değil ama şu salgın dolayısıyla dünyanın her yerinde artık boku çıkmış olan gelir eşitsizliği, ünlülerin-topçuların instagramçıların bizlerden çok üst seviye yaşam yaşadıkları insanların iyice gözüne sokuldu. İyi oldu. Karantinaya girmeyen zenginler, istedikleri zaman test yaptırabilen ünlüler falan hırslandım. Artık alemlerin en sosyalist insanı benim :D

Geçen amerikalı biri tweet atmıştı

''Eğer bir amerikalı korona olup olmadığını öğrenmek istiyorsa zengin birinin suratına öksürüp onun test sonucunu beklemelidir''

Aynen öyleaq

eazy
1

mobil görünümden çık