[q]
(4) 

Steam cahiliyim

zseak #1412974
Sony nin psn storedaki kazığından sonra steame yönelmek istedim.

Cihazım thinkpad x1 carbon ekran kartı intel normalde bi çok oyunu açmaz

Ancak steamden indirdiğim her oyun yine de çalışır mı yoksa benim pcmin konfigrasyonu yetmeyip parasını verdiğim oyunu oynayamaz mıyım?

Thx

 

oynayamazsın.

sutlu nescafe

Ekran kartınızın yeterli olması lazım. Günümüz pclerinde ortak donanım diye bir şey yok. Ama eğer internetiniz 25mbps'den yukarıdaysa geforce now ile stream ederek oynayabilirsiniz. Bence o yolu deneyin. Tabi gene oyun satın almanız gerekir ama ücretsiz oyunları deneyin, hoşunuza giderse alırsınız yani.

Steamde 2 hafta ve 2 saat oyun süresi geçirmediyseniz iade talebi oluşturabiliyorsunuz bu arada.

bahoho

oyunların steam mağaza sayfalarında "system requirements" (minimum ve önerilen) bölümü var. almak istediğiniz her oyun için tek tek kontrol edebilirsiniz.

ganbatte

Geforce Now +1 ama oynamak istediğiniz oyunun Geforce Now sisteminde ekli olması gerek. Her oyun yok yani. Bir de aylık 5 Euro ödeyerek sahip olduğunuz abonelikler tükendi. Yeni serverlar açılmasını bekleyeceksiniz. Onun dışında 1 saatlik sekanslarla oyun oynamanıza izin veren bedava sürüm var. Ama onda da her bir saatlik sekanstan sonra oyun kapandığı için tekrar açmanız gerekiyor. Bunun için de diğer oyunculardan sıranın size gelmesi için bazen saatlerce beklemeniz gerekiyor. Bu bekleme olayı paralı versiyonda yok.

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi
1

mobil görünümden çık