Selamlar
Bizim yan komşu bazen o kadar anlamsızca bağırıyor ki evinde tek başına. Küçük çocuk gibi anlamsız sesler çıkararak bağrıyor. Ama normalde denk geldiğimizde falan gayet sıradan vatandaş gibi. Sadece ayaklarını basamaklara çok sert vurarak çıkar. Bu da çocukların yaptığı bir şey tabi.

Tamamen kişisel merakımdan.
Böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı?

 

Var böyle bir rahatsızlık fakat adı aklımda değil. Bu hastalar toplum içinde gayet normalken evinde ve/veya sessiz tenha ortamlarda tuhaf sesler çıkarırlar. İnileme Çıglık anlamsız sesler v.s olabilir. Bunun altında yatan hastanın yaşadığı geçmiş travmalar olabilir.

limonlu eksi

Onun dışında tourette Sendromu yaşayan bir birey olabilir. En uç ihtimal sizofreni de olabilir. Yani tek bir septomdan hastayı görmeden dinlemeden teşhiş koymak çok zor.

limonlu eksi

Kulaklığı takıp oyun oynuyordur

le jeune turc

herkes böyle değil mi ya?

tebelles

Acaba benim komşum beni mi yazdı dedim bir an. Benim aşırı ciddi bir insan olmama rağmen tek kaldığımda sadece ailemin yanında çok garip hareketlerim oluyor. Bazı insanlar gariptir. Eşim der ki hep senin bu garipliğini seviyorum diye. Aşırı garip hareketlerim vardır. Mesela doğduğundan beri korkutucu bir sesle kızımın alnına tek parmağımı koyup "bana mordora layık bir ordu topla" diyorum. yüzüklerin efendisinde duymuştum sonra garip bir şekilde yapıyorum. değişik ses de çok çıkartırım. Hasta mıyım şimdi ben?

teal
1

mobil görünümden çık