Evimdeki internet yavaş.Yaklaşık 18 gb’lık bir program indirmem gerekiyor. Bugün 8 saate yakın indirme yaptıktan sonra internet bağlantım kesildi ve download iptal oldu. Kısacası birkaç saatte indirmemi tamamlayabileceğim bir sosyal alan,kütüphane vs. varmıdır? Teşekkürler.




 

anca üniversiteler o da lan kablosuyla. evdeki hızı başka geçemezsin. ya da iş olabilir belki. ha bi de program torrentte varsa onu dene. en azından net kesilse bile devam edersin indirmeye kaldığın yerden.

jelly bear

Ancak İnternet kafelerde en yüksek hızlar olur. En mantıklısı bi İnternet kafeye para verip yükletmek veya torrentten bulup net kesilmeden geceden sabaha pcyi sabaha kadar açık bırakmak.

philiptraum

Aga ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama 18gb saatler sürecek bi sey değil mobilden bile iner nerdesin istanbuldaysan yolla linki indireyim. Kanyon avm sabah ama 6 7 gibi starbucks acık oluyo eskiden bi kaç kere indirmiştim şimdi nedir ne değildir bilmem

yeliz adeley

tuzlu yöntem olarak mobil kullanılabilir. alternatif olarak torrent yada herhangi bir download manager kullanılabilir.

komikolmakuzen

pc basindan, sayfadan ayrilinca tarayicilarin downloadi durdurmasi gibi bir olay var. ortalama bir internetin varsa birkac saat pc basinda durursan inmesi lazim.

mayeskuel
1

mobil görünümden çık