Selamlar,

Öncelikle oyun oynayan biri değilim.Kamera bazında Note 10 Pro fazlasıyla daha avantajlı görünüyor ama işlemci olarak Snapdragon 730G kullanıyor. Mi 9 ise, Snapdragon 855. Açıkçası Note 10 Pro'nun işlemcisi yetersiz kalır mı diye düşünüyorum. 108 megapixel fotoğraf çekildiğinde 5 saniye beklediğini söyleyenler var. Kamera ve şıklığa önem veriyorum. Uzun süre güncelleme alması açısından hangisini tercih etmeliyim sizce. Note 10 Pro'nun işlemcisi gündelik kullanım ve kamera açısından yarı yolda bırakır mı?

Ayrıca ürünü garantisiz olarak alacağım. İstanbul ya da Ankara'da güvenilir satıcı önerilerine açığım.

 

Hiç bırakmaz, telefondan render işi yapmıyorsan(o da nasıl olacaksa) günlük hayatına etki etmez işlemci farkı. Bende mi 9t var onun işlemcisi bile gayet yeterli, ki ben fotoğraf video işliyorum telefonda. Ben olsam direkt note 10 alırım.

edit: mi9 geçen senenin amiral gemisi ve xioami note serisinin en üst modellerine de güncelleme veriyor. mi9'un güncelleme alma süresi note 10'dan daha kısa olacaktır.

Bruce

Uzun süre güncellemeyi amiral modeller alır. Mi de update sorunu pek yok eu rom kullanıyorum ben daha iyi. Pro ara model mi bilmiyorum. Mi 9 alırdım.

Topalordek
1

mobil görünümden çık