Aynı tarihlerde, İtalya'da yaşayan erkek arkadaşım da Türkiye'ye gelecekti 2 haftalığına. Hadi ben Türkiye'ye gittim, o da geldi desek ya o da geri dönemezse (onu çok etkilemez gerçi de) Ya da ya Türkiye bi anda İtalya'dan gelenleri karantinaya alıcaz 2 hafta derse filan. Böyle şeyler düşünüyorum. Şaka gibi bi de birimiz Japonya birimiz İtalya. Napalım parayı yakmayı göze alıp iptal mi etsek? (Japonya'dan gidiş dönüşe de çok para verdim ama ya)
(Tikleri sonra atacağım)

ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum.


Martta plan yapanlar olarak fena endiseliyiz sizinki bir de uzun vadeliymis
Ani gelisecek bir ihtimal ve bence denemeye deger. kapilarin kapatilmasi icin ölum vakasi gerekir ve trde su an oyle bir durum gorunmuyor ve virus 2-3 hafta zaten teapit edilemiyor tam ve sureye bakarsak 3-4 hafta sonra olum vakasi gerceklesiyordur
Turkiyenin Italiadan girisleri kapatma ihtimali daha once olur olursa


@ala09 benim korkum Japonya'da işler kötüye gider de uçuşlar iptal olursa kısmı. Bi de sanırım TR değil de Katar iptal ederse geri dönemem. Ya da 3 haftalık planının 2 haftasında Katar ya da Türkiye'de karantinaya takılı kalırsam diye tuhaf paranoyalar başladı.


Bahsettigin gibi bir olasilik var, su an icin bence oldukca kucuk bir olasilik.
Ben olsam iptal etmezdim biletleri.


karantinaya takılı kalmalısın bence zaten neden tuhaf bi paranoya olsun ki bu? doğru düzgün sağlık sistemi olan her ülke karantinaya alır zaten seni ne olur ne olmaz diye, japonya yoğun salgın yaşayan bir ülke. adam öldürmüyorlar sonuçta.


bu arada italya'dan istanbul'a ucuslari iptal etti pegasus. mart ortasina alinan biletler icin.


@biseysorucam Türkiye'ye vardığımda 2hafta karantinaya takılırsam gitmemin bir anlamı yok. Zaten hepi topu 3 haftalığına gidiyorum.
