Philips S5420/06 ilk gözüme çarpan model. kullanan var mı? Memnun musunuz?

Braun 3 serisini de araştırdım ama bir inceleme buldum. O da kesmiyor, çok kötü yorumu ile yapılmış.


 

aynisindan amazondan aldim. ben kafami kazimak icin kullaniyorum. 1-2 kere kullandim begenmedim. hassas ciltler icin uretilmis ama philips 1000 serisinden cok daha yavas kesiyor. ve sanirim mikrometre duzeyinde daha uzun birakiyor killari. ama ben 2 gunde 1 tiras olan biri olarak bu iki kriter benim icin onemli oldugundan dolayi 1000 serisini kullanmaya devam ediyorum.

icim urperiyor

1 yıl önce erkek arkadaşıma braun'un 3010bt modelini aldım kendisi asker ve sürekli jiletle yapmasını istemediğimden bunu buldum ve çok memnun sinekkaydı yapıyor kendim de gözümle gördüm.Alabilirsin.

simsey

İkinize de teşekkür ederim. Alım zamanlamasını nasıl yapsam? Babalar Günü falan filan gününde düzgün indirim oluyor mu yoksa yalan dolan mı o işler?

x571

@x571 Alım zamanını mutlaka indirimde yap,babalar gününde bilmiyorum olur mu indirim ama bu black friday gibi günlerde kesin oluyor ben o zamanlar almıştım.

simsey
1

mobil görünümden çık