[q]
(4) 

Tavsiye öneri

sezar35 #1407532
Annem icin telefon bakiyorum.50 yaşinda ve facebook instagram youtube'da takiliyor ve fotograf cekiyor arada.Bunun icin piyasa arastirdim ve asagidaki telefonlarin isimlerini verdiler ve kafam cok karisti.var midir oneriniz ?
xiaomi mi a3
xiaomi red mi note 8
xiaomi red mi 8a
xiaomi red mi note 7
xiaomi red mi note 8 pro

 

8a'yı at, note 8 pro annen için fazla, gerisi olur. benim tavsiyem mi a3, işlemcisi iyi, ekranı amoled, batarya büyüklüğü ve telefonun büyüklüğü ideal. tek eksisi ekranın 720p olması o da annen için pek önem teşkil etmez herhalde. note 8 de güzel ama boyut olarak daha büyük bir telefon, kontrolü daha zor. ben daha küçük olan ve amoled ekranlı mi a3'ü seçerdim.

nabrukk

biz de anneme redmi 8 aldık. ortamlarda söyleyince hemen note mu diye soruyorlar ama değil:) biraz arada kalmış yani. note'lar nasıldır hiç bilmem ama bu da gayet güzel, tavsiye ederim .

nothing in my way

babama hepsiburada üzerinden xiaomi red mi note 8 aldık. çok memnun. o fiyata çok iyi.

iddaaci

Ben 3 yılda yakındır redmi note 4 kullanısıyım. Dandik problemleri bile çözemiyor mi. Huawei öneririm. Mimail diye kendi mail uygulaması var 6-7 aydır bozuk. Binlerce insan mağdur ama çözen yok. Keza cift hatlı telefon bu. Yine son 3-4 aydır hatlardann biri kendi kendine kayboluyor. Çözüm yok. P20 lite falan bakın derim.

baal
1

mobil görünümden çık