
thy de 1-2 yıllık kabin memurları 12-13k TL alıyordu.
emiratesde pilot mayışları thy den daha iyi, kuvvetle muhtemel kabin memuru mayışları da daha iyidir.


3 dil bilmeme rağmen başvuruma geri dönmemişlerdi. girmenin çok kolay oldugunu sanmıyorum


1-2 yıllık kabin memuru 12-13 bin lira alıyor demek bildiğin sallamak. Yahu bilmiyorsanız atmayın Allah rızası için.
Emirates için kira + 3-4 bin dolar arasında bir ücretle başlıyorsun. Girmek de zor evet.


pilotlar için konuşayım türkiyede FO emiratese qatara fln giderse burada alacağı kaptan parasını alıyor diye biliyorum.
tahminim kabin ekibide orada türkiyedeki FO mayışını alır diye tahmin ediyorum. @aristarkos'un dediğine göre fo dan bile fazla nerdeyse.


kokpitten var da kabin yok. tahminim 3500 dolar. yalnız yaşamak için biraz sıkıntılı ve kabin için kalınan yerler yine sıkıntılı diye duymuştum.


Türkiye'de kariyer buluşmaları oluyor oraya gidip seçmelere katılıyorsunuz. Maaş 4bin dolar. Ancak yer Dubai kalmalı. Bunları sitelerinden ve YouTuber kabin memurlarından öğrendim.
