Var midir bu konudan anlayip da “aga senin aradigin f/p ürünü budur” diye üstüme link ya da marka model atabilecek dostlar?

4+1 tarzı, arkadan da ses gelecek şekilde istiyorum. 1.500tl civarını aşmayı pek düşünmüyorum ama o paraya kalite bulamazsın derseniz degerlendiririm. Aradığım da über bir şey değil, keyif alalım, kaliteli bir şey...


 

o kadar buyutmenin anlami yok. arada muzik arada film izleyecekseniz tamam. herhangi ortakarar bir sry alin. creative 4+1'leri iyidir. logitechlere gerek yok. bu arada hemen hemen tum markalari d kullandim.
oyle mukemmel bir sey alip tum fonksiyonlarini kulanamama durumu da var. ne gibi. mesela oynaticiniz da bunu desteklemeli seskartiniz uyumlu olmali. yoksa tum hoparlorlerden ayni ses gelir. oysa bazen oyle anlar oluyornki sadece arkadaki 2 ya da 1 speaker'dan ses gelmesi gerekiyor.
ya da hesabi var bu ses sisteminin onanin icerdigi hava m³'u metrakere gemisligi oda icindeki esyalarin durumu sizin speaker ve subwoofetin oda icerisindeki geometrik konumu vs vs vs.
ust duzey pro degilseniz ileride derecede muzikle ugrasmiyorsaniz. alin bi creative yeter.
buyuk bir sey almayin zaten sesi acamazsiniz. alt kat ust kat inliyor. ben sizin yerinizde olsam 2+1 alirdim. o kablolar temizlikte ve goruntu anlamizda bir yerden sonra gozunuze batacak.

turbo sadık
1

mobil görünümden çık