[q]
(7) 

Alaturka Tuvalet

hayaletimsi #1405602
Kusura bakmayın biraz boktan bi soru, hayatımda hiç alaturka tuvalet kullanmadım. Yakın zamanda askere gideceğim ve kullanmak zorundayım. Açıkcası düz yolda yürürken kendime taılıp düşebilen bi insanım ve dengesizlikten korkuyorum.

Tavsiyeleriniz nedir, taharet vs işi nasıl oluyor?


 

denge güzel bi nokta. evde pratik yapabilirsin. en büyük ikinci sorunun ise belli bi süre sonra bacaklarının uyuşması.
taharet konusu, çöp kutusu varsa ıslak mendil veya wc için ıslak mendiller kullanabilir. çöpe at çünkü wc için dense bile erimeleri çok uzun sürüyor, olur da tıkanırsa bi yerde büyük sorun yaşanır.

sttc

ben de askerlikte başlamıştım :)) askerliğin bana kattığı önemli bir yeti oldu. sol elini avuç yaparak taharet musluğundan veya tuvaletteki plastikten bolca eline döküp suyu şap şap ilgili bölgeye çarpıp temizliyorsun. bu işlemi bir kaç defa yapınca temizleniyor kolayca. anlıyorsun temizlenmiş olduğunu. tuvalet kağıdı ile kurulama yaparken pislik kaldığını farkedersen en baştan temizliğe başla. çok uzun tuvalette kalırsan alışık olmadığından belin ve bacakların ağırabilir.

kelepir

0.5lik pet şişenin ortasını del, onu fışkırtarak taharet işini çözebilirsin.

elitoangelito

alaturka tuvalet kullanan çok yer kalmadı. çok zorlanırım dersen cami tuvaletine gidip pratik yapabilirsin. askerdeki tuvaletler mide bulandırıcı olabiliyor en azından bizimkisi öyleydi. elindeki pisliği duvara süren mi ararsın, tasa işeyen mi, ortada koca delik dururken sırf zevk için yan tarafa pisliğini bırakan mı... neyse fazla yazmayım.. ben o yüzden tuvalete giderken her zaman kantinden peçete alırdım yanıma kapısına bile dokunmazdım.

jepa

Başkan ben de ilk defa askerde yapmıştım. Olayın püf noktasını söylüyorum. Askerde ilk akşam içtima va her türlü etkinlik bittikten sonra, dolabından wc kağıdını şöyle eline dolayarak on yirmi tur falan sar yeteri kadar fazla fazla al. Bi tane de poşet al. Altına şort, üzerine tişört, ayağına terlik giy git wc ye. Kapısı kilitlenen en temiz tuvalete gir. Poşedi kapının arkasında askı vb bşr yere as. Wc kağıtlarını şortun cebine sok. Anadan doyma soyun, çıkarttıklarını poşede doldur. En üste şortunu koy cebi açık olsun peçetelerin ucu dışarı baksın. Çömel rahat rahat yap. Acele etme. İşin bitince maşrapaya su doldurarak taharetini yap. Poşetten kağıtları al elini kurula poponu kurula iyice. Sonra tekrar giyin çık ellerini sabunla. İlk akşam yapmazsan kabız olursun. Mesai saati gidersen aceleden yapamazsın. Soyunmazsan kıyafetlerden dolayı rahat yapamazsın ya da kirletirsin.

Kahir ekseriyet

Alaturka en sağlıklı dışkılama yöntemi. Cami tuvaletlerinde deneyerek başlayabilirsin

KaraSakall

sana en yakın kamu kurumuna git. belediye olabilir. artık hükümetimiz sağolsun kamu kurumlarındaki tüm helalar alaturkaya döndü. orada antrenman yapabilirsin. tek tavsiye fazla süre geçirme, yoksa etrafa tutunarak bile kalkamazsın ayağa.

duster
1

mobil görünümden çık