
Tamamen yabancıları olduğu 2-3 türk olan kampta arkadaşım 3 ay kaldı geldiğinde hala akıcı konuşamıyordu çok yol katedememişti, o tabi onun eşekliği de olabilir. Demek istediğim, 1 ay az bir süre tamamen ona bel bağlamayın derim sorunuza cevap olarak İngiltere


Kanada


1 ay hakikaten az bir süre.


bence paran cebinde kalsin ama uk konusunda egitimle ilgili tavsiye istiyorsan iletisim bilgilerini atarsan bizim musteri temsilcilerinden biri seninle iletisime gecebilir. ingiltere'de kurulmus ve bu konularda hizmet veren bir sirketimiz var. londra'dayiz.
lutfen butceni de belirt. cunku genelde hayal kirikligini butcede yasiyor insanlar. ayrica vize ihtiyaci, kalacak yer ihtiyaci falan olacak mi onlari da bilmek lazim.


Bence kotu bir strateji. 1 ayligina yurtdisina gittiginde speaking gelistirebilecek kadar oranin yerlileriyle iletisime gecemeyeceksin ki. Erisebilecegin tek grup sinif arkadaslarin olacak, onlar da senin gibi ingilizce bilmiyor olacak.
Gereksiz para kaptirma. Onun yerine Turkiye'de gunde 1-2 saat ozel ders alabilecegin native speaker hoca bulsan cok daha fazla verim alirsin ve daha ucuz olur.


@hot potato, bunu düşüneceğim, olabilirr.


Bence parayı yıtirtmak ya da yakmakla aynı şey. Burada yabancı hocadan özel ders al ve konuşma kulüplerine git. Bilgi Üniversitesi'nin Birtane vardı.
Çok basit iki cümle kurulacak diye, vize uçak vb o kadar para gömmek inan verimli değil. Burada en azından B1 bitirecek seviyeye bahsettiğin paranın çok azını kullanarak özel ders desteğiyle gelirsin. Sonra yurtdışına bakarsın.
