mayıs ayında toplam 5 gece için başlıktaki şehirleri kapsayan bir seyahat planlıyoruz. duyuruda daha önce yazılan cevapları inceledim ve kafamda şekillenmeye başladı ama yine de görüşlerinizi almak istedim.

toplam 5 kişiyiz, yanımızda 1,5 yaşında bebek de olacak. gidiş paris dönüş brüksel olacak şekilde biletler alındı. paris için 3 gece, brugge için 1 gece (gent günübirlik, brüksel'e geçmeden önce) ve son gece de brüksel olarak düşündüm. ama bebekle 3 ayrı yerde konaklayıp oradan oraya taşınmak zor olabilir. o nedenle brugge'de kalmayıp paris 3 gün+brüksel 2 gün yapıp günübirlik gent+brugge, bir gün de brüksel'de dolaşmak da mantıklı. ama hem brüksel'de yapılacak çok bir şey olmadığı yönünde edindiğim izlenimler hem de brugge ve gent'i gün içine sıkıştırıp aceleye getirmek de içime sinmiyor.

brugge'de kalmak, rahat rahat gezmek, gecesini de görmek gerekir mi? gent'le birlikte aynı güne sığdırmak bu şehirlere haksızlık olur mu?

siz olsanız nasıl bir plan yapardınız?

 

gent brugge aynı gün yapılabilir. zaten gentte pek bir şey yok. ben brugge'e erkenden gidip dönüşte az bir vaktimi gent'e ayırmıştım. araba varsa dinant'a gidin bence bir de.

sanguine mcqaer
1

mobil görünümden çık