Merhaba

Mart, nisan ayları içerisinde kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum. Niyetim Ege Bölgesi civarlarında kaplıca, termal otelde 2-3 gün geçirmek ve bir adet de kültür turuna katılarak Türkiye'de seyahat etmek. Kültür turu için aklıma Karadeniz turu gelmişti ama sizin tavsiyenizlerinize açığım.

Zaman konusunda sıkıntım yok, tatilde de kendi başıma olacağım ama yaşlıca insanlarla da dolu bir gezide sıkılırım endişem var. Grupların daha uygun olduğu bir ekibi nasıl bulabilirim ?

Yaş 30 / Erkek

 

Bursa Kervansaray otele gel hacım. 2 gün hem kaplıca sefası hem de kapalı çarşılarda, hanlarda, yeşil türbe, ulu cami'de, padişah türbelerinde, kent müzelerinde kültür turunu yaparsın. bunları hepsi otelin önünden bineceğin taksi dolmuş ile 10 dakikada ulaşabileceğin yerler.

duster

kaplıca olarak ege de denizli ve sandıklı afyon ünlü. sandıklı sıkıcı bir yer ancak denizlide güzel termal oteller var. doğa termal, richmond, lycus river, collesia vs.

mikahakkinen

arabaniz olacaksa afyon etrafinda gezilecek cok guzel yerler var. instagramda gizemlifrigya diye aratin mesela. midas yaziti, peribacamsilar, emre golu vs. ama nisanda hala soguk olabilir.

jimicik

Yanıtlar için çok teşekkür ederim :)

burka
1

mobil görünümden çık