www.sahibinden.com

kullanan varsa yorumu makbule geçer, alınır mı?


 

Kilometresi biraz fazla tabii ama bu fiyatlara anca bu olur. Otomatik vites ve kilometresi nedeniyle mekanik arızalara davetiye çıkarıyor gibi. Masrafı olur yani.

himmet dayi

kullanmadım. 3bin motor ve pejonun tutmayan kasası. tr şartları için mantıksız.

mikahakkinen

Eski tip 3000 motor bir aracın yakıt tüketimini hayal bile edemiyorum. Fabrika verisi 14.4 olan bir araç, lpg ile 20 litrelerde geziyordur diye düşünüyorum. Tüketimini ve lpg uyumunu iyi araştırın.

Abdurrahman

Peugeot'nun son 3-4 senede cikardigi kasalari bi kenara koyun, ben olsam kalanina bulasmazdim. Onun haricinde arac 321.000 km'de ve 'hatasiz, boyasiz" oyle mi? Bir de arac 3000 motor. Bunun yakit ve diger giderleriyle krediye girip sifir arac alinir net.

msb

lpgli ve boyasız olması ilgimi çekti benimde.

firemanjonny

araba galeriden farkındasın değil mi?
galericiler arabayı komple boyar sonra da boyasız diye satar.
şanzımanı eski tip, yarı otomatik olması da sorunlara davetiye çıkarır yaşı itibariyle.

alt4y

@fire, 321.000 km'lik bir aracin boyasiz olmasi hemen hemen imkansiz bir durum. Arac isinden ne duzeyde anliyorsunuz bilmiyorum ama ikinci el otomotiv sektorunde dolandiricilik cok fazla. Bu surecte yaninizda bu isten anlayan birileri mutlaka olsun. Yoksa darmadagin olup sonradan toparlanmis pert bir araca para vermeniz olasi.

msb

@msb yok daha önce alım satım yapmışlığım kazığımı yemişliğim var iyi bir ekspertiz yaptırmadan almam zaten, temiz ve bakımlıysa km çok önemli değil benim için, boyada da yoksa gerçekten ancak o zaman alırım zaten. Bu piyasa için f/p açısından makul.

firemanjonny

bu km'de bir araç hemde peugeot alınır mı ya :/

sizofren06

parçasını bulmakta çok çok zorlanırsın. parçadan kastım fren balatası, diski gibi çerez şeyler değil tabi. debriyaj, şanzıman sistemi parçalarından bahsediyorum. muhtemelen çoğu arızası kara düzen idarelik tamir edilmiştir.

dadasalon
1

mobil görünümden çık