selamlar arkadaşlar,
sorum şu; ben bi süre macfite gittim sonra kaydımı dondurmak zorunda kaldım.ocak ayına kadar dondurmuştum, ocak ayının başlarında bi uğradım, kaydımı sildirmediğim için o ayın parasını ödemek zorundaymışım.şimdi hesapta para olmadığı için kayıt silinemiyormuş.bugün gittim öyle dediler.neyse ben şimdi hesabı kapatsam parayı alamazlar herhalde ama sonrasında yasal bi işlem olur mu? sonra kayıt olurken tekrar sıkıntı çıkar mı? benzer bi durum yaşamış olanlar var mı acaba?



 

gecen sene aylık olarak sanal karttan oduyordum. birkac ay gitmedim, iptal edin dedim olmaz dediler 4-5 defa aradılar, parayı sanal karttan cekemeyince otomatik iptal etmişler. Bu sene yeniden kayıt oldum sıkıntı olmadı.

Northern Mariner

@Northern +1 yaptıkları bir bakıma dolandırıcılık, sözleşmede yazıyor falan derler inanmayın hiç bir yaptırımı yok, sözleşme vs yok ortada. eğer kartı kullanacaksanız iptal edin yeni kartla devam edin. geçmişe dönük kayıttan çekim yapamazlar zaten.

marlonbranda

almadiginiz hizmetin bedelini neden odeyesiniz? anlasma/sozlesme imis, gecin efendim..

Leonardo~Da~Vinci

tamamdır teşekkürler arkadaşlar ben de ödemeyeyim o zaman.zaten etik açıdan vicdanım rahat :)
peki şimdi sadece kartı iptal ettirsem yeterli mi? yoksa hesabı kapatmak mı gerekli?dün bankanın müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım da isterseniz kart kayıp işlemi yapalım dediler.yeterli olur mu? çok aktif kullandığım bi hesap da değil.

high hopes of the sozluk
1

mobil görünümden çık