Merhaba, ayın sekizinde ispanya elçiliğine öğrenci vizesi almak için gerekli tüm belgelerimi tamamlayıp verdim fakat görevli işlemlerin iki haftadan uzun sürebileceğini söyledi.
Bu durum benim için problem çünkü çok önceden 22 sine uçak bileti almıştım ve ispanyadaki okulum da gene erkenden başlayacak, bilet tarihi değiştirme seçeneğim yok.
Sonuçta iki haftadan daha az sürede (8-21) öğrenci vizesi çıkar mı ve öğrenci vizesi konusunda işlemlerimin nispeten hızlı yapılması için bir şey yapabilir miyim?


 

emaille halini anlatip ucak biletini falan yollayabilirsin, ayni sekilde telefonla da zorlayabilirsin ama yanit almak konusunda cok umutlanma derim. Dunyanin en rezil proseduru bunlar zaten.

hot potato

14 gunde vizeyi cikarirlar normalde, ucak biletin de icinde, ucak bileti tarihi gecmesin diye anlayisli oluyorlar, bir mail ile meram anlatilabilir. Ben bu arkadaslardan 1 gunde bir kez de 3 gunde vize almistim zamaninda. olmaz is degil.

hewit

Bls diye bir firmanin mail adresini buldum sitelerinden ve onlara halimi anlattim ama ise yarar mi bilemiyorum

northern eagle

Vize sirasinda ucak bileti istenmedi benden bende o telasla sadece istedikleri belgeleri verdim :/ bu arada maili bls diye bir firma var ona attim. Birde pasaportumu 22 sine kadar kullanmam gerektiginden pasaportumu vermedim elcilige, gorevli sureci yavaslatmaz dedi ama pasaportumu vermemis olmam sureci yavaslatir mi?

northern eagle

Akil edemedim ne yazik ki, baska bir oneriniz var mi

northern eagle

Alil edemedim dedigim hic arastirmadim

northern eagle

Direkt evrak toplamaya koyuldum, ogrenci olunca haliyle

northern eagle

Fransa erasmus için 1 haftada çıkmıştı vizem

izninizolursatahtinizatalibim
1

mobil görünümden çık